Search

Захист курсових робіт на спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія

Захист курсових робіт

на спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія


13 квітня в СП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України відбувся захист курсових робіт у змішаному очно-дистанційному форматі на спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія.

Здійснення захисту курсових робіт є важливим етапом у процесі навчання студентів на спеціальності комп'ютерна інженерія. Він дає студентам можливість показати свої знання, навички та креативність у реалізації власних проєктів. Захист робіт також є важливим кроком у підготовці студентів до майбутньої професійної діяльності в галузі комп'ютерної інженерії.

Під час захисту курсових робіт студенти продемонстрували високий рівень знань, креативність та професійну підготовку. Вони змогли ефективно застосувати отримані знання та вміння для успішної розробки своїх проєктів. Кожен студент представив свою роботу перед комісією, яка складалася з викладачів та фахівців: Сопилюк Михайло Васильович-заступник директора коледжу з навчальної роботи, Андрусик Роман Васильович-Завідувач технологічним відділенням та Міщук Тетяна Віталіївна-викладач технічних дисциплін.

Варто відзначити, що захист курсових робіт з предмета «Системне програмування» на спеціальності комп'ютерна інженерія в СП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України став важливою подією, яка підкреслила високий рівень підготовки студентів та професійну компетентність викладача. Це свідчить про успішну роботу коледжу з підготовки фахівців у галузі комп'ютерної інженерії.


Міщук Т.В., викладач комп`ютерних дисциплін

: