Search

Засідання педагогічної ради коледжу 20.04.2023

Засідання педагогічної ради коледжу


20 квітня 2023 року відбулося чергове засідання педагогічної ради ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України», на якому розглядались актуальні питання сьогодення.

Голови циклових комісій Сагайдак І.П., Перит В.В., Холодило О.І., Башта І.С., та викладач Зубик І.М. аналізували результативність проведення предметних тижнів.

Про досвід формування спеціальних (фахових) компетентностей у процесі викладання вибіркових дисциплін на технологічному відділенні доповідав завідувач відділення Андрусик Р.В. та викладачі відділення Перит В.В., Зубик І.М., Червоняк А.М., Башта І.С.

Підготовці до вступної кампанії 2023 року було присвячено два питання. Відповідальний секретар приймальної комісії Галайдіда О.В. ознайомила з Положенням про консультаційний центр допомоги абітурієнтам щодо подання електронних заяв у Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України, яке було затверджене рішенням педради.

Також Галайдіда О.В. ознайомила з Правилами прийому до Відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра в 2023 році. Правила прийому схвалені педагогічною радою. 


Ольга Слободян, секретар педагогічної ради

: