Search

В коледжі – нове поповнення

В коледжі – нове поповнення

Навчальний рік для студентів першого курсуЗаліщицького фахового коледжу розпочався 30-го серпня з організаційних зборів в актовому залі.

Першокурсників та їх батьків щиро привітав директор коледжу Борис Павлюк. Він розповів про навчальний заклад, його структуру, досягнення випускників, побажавши новоприйнятим студентам успішно пройти курс навчання в коледжі. Він представив керівництво коледжу: заступників директора за завідувачів відділень.

Про організацію освітнього процесу інформувала Ольга Галайдіда, заступник директора з навчальної роботи. Ольга Василівна розповіла про особливості навчання, графік проведення занять та інші організаційні питання.

Важливою складовою частиною студентського життя є не тільки навчання, але й формування майбутнього фахівця як всебічно розвиненої особистості. Цьому сприяє система налагодженої виховної роботи в навчальному закладі.

Ольга Юрійчук, заступник директора з виховної роботи, охарактеризувала ті можливості, які відкриваються перед здобувачами освіти для формування їх як всебічно розвиненої особистості. Виступ Ольги Василівни доповнили :

Світлана Тарасевич, художній керівник народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» ;

Борис Шипітка, керівник фізичного виховання коледжу;

Марта Сирота, фельдшер навчального закладу;

Галина Клочко, завідувачка студентською їдальнею.

Новонабраним студентам та їх батькам були представлені куратори академічних груп, проінформовано про організацію поселення в гуртожиток, отримання підручників в бібліотеці та проведення ознайомчої екскурсії учбовим корпусом.

Свято Дня знань та Першого дзвоника проводитиметься 2 вересня о 9.00 годині.

Юрій ВІЙТИК

: