Search

Працює Школа молодого викладача

Працює Школа молодого викладача

5 вересня 2024 р. у Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» відбулося засідання Школи молодого викладача. Заняття за участю 14 осіб організовано з метою обміну досвідом в оволодінні педагогічною майстерністю.

Засідання проводилось у форматі круглого столу за участю випускників Школи молодого викладача – Визнюк У.П., Проня М.Б., Полевої Р.С., Дудяка І.П., Савірко О.В., Сапіжака М.В. Холодило Г.Р. та молодих викладачів, які вперше відвідали заняття, – Бойчук О.М., Михалюк Г.Ю., Савчук Н.М.

На зібрання Школи були запрошені Павлюк Б.С., директор коледжу, Галайдіда О.В., заступник директора з навчальної роботи, Слободян О.П., кандидат педагогічних наук, викладач-методист, яка на посаді методиста коледжу до цього періоду очолювала Школу молодого викладача.

Слухачі Школи щиро ділились з учасниками круглого столу педагогічним досвідом, давали свої рекомендації щодо підготовки та успішного проведення заняття, змістовно відповідали на запитання молодих викладачів.

Ольга Слободян акцентувала увагу молодих викладачів на методичних вимогах до структури і сучасного заняття.

До діалогу долучились Борис Павлюк, директор коледжу, та заступник директора з навчальної роботи Ольга Галайдіда, які надали свої методичні поради щодо креативності та відповідальної підготовки до проведення заняття.

Тож бажаємо молодим викладачам Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого успішно оволодіти педагогічною майстерністю, нехай кожне заняття буде цікавим і ефективним, а викладацька праця дарує тільки позитивні емоції і гарний настрій.

Людмила АТАМАНЧУК, керівник Школи молодого викладача,

завідувач методичним кабінетом коледжу

: