Search

Наші щирі слова вдячності за співпрацю!

Наші щирі слова вдячності за співпрацю!

Сучасний розвиток ринку праці потребує компетентних фахівців, які мають не тільки професійні знання, уміння та навички, але й можуть приймати відповідальні рішення в ситуаціях вибору, схильні до співробітництва, вирізняються мобільністю, умінням реалізувати свої творчі здібності. А практичні заняття – це перший крок до пізнання обраної спеціальності, розширення горизонтів знань щодо майбутньої професії, можливість ближче познайомитися з різними сторонами діяльності в сфері фінансів, банківської справи та страхування. Вона є першою сходинкою на шляху здобувача вищої освіти до отримання ключових та професійних компетентностей.

Саме на цьому шляху ми відчуваємо неабияку підтримку директора Тернопільського відділення №17 АТ КБ Приватбанк Оксани Павлюк. Наша співпраця з очолюваним нею колективом триває давно. Вже стало доброю традицією проводити щорічні практичні заняття-екскурсії на базі відділення банку, які дуже подобаються нашим студентам та сприяють поглибленню фахових компетентностей здобувачів освіти. А перший місяць навчального року ознаменувався ще однією подією: Оксана Ярославівна допомогла облаштувати куток банківської справи в спеціалізованому кабінеті, де відбувається більшість занять студентів ОПП Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

Висловлюємо слова щирої вдячності директору Тернопільського відділення №17 АТ КБ Приватбанк за таку безцінну благочинну справу. Маємо надію, що облаштований куток сприятиме наближенню студентів до обраної професії, допоможе відчути атмосферу банківської установи безпосередньо в навчальному закладі, особливо при вирішенні виробничих ситуацій!

Руслана ЖЛУХОВСЬКА, завідувачка кабінетом банківських операцій та страхових послуг

: