Search

Участь у фінальному етапі проекту з протидії торгівлі людьми

Участь у фінальному етапі проекту з протидії торгівлі людьми

10 березня 2020 року у місті Тернополі відбувся фінальний етап тренінгу з протидії торгівлі людьми на тему: «Аналіз тренерського досвіду навчених тренерів. Удосконалення комунікативних навичок, як основа успішної організації інформаційно-просвітницької роботи». Наш навчальний заклад на даному заході представляли студенти коледжу Тетяна Фрасуняк ( 25-Ф група), Анатолій Льорчак (31 група) під керівництвом викладача Г. В Петрів.

У Тернопільській області даний проект реалізується громадською організацією «ТМЖК «Відродження нації», яка впродовж двадцяти років успішно реалізовує заходи з протидії торгівлі людьми. Метою проекту є підвищення рівня обізнаності вразливого населення області з явищем торгівлі людьми та основними правилами безпечної міграції та працевлаштування. На початковому етапі проект передбачав навчання педагогів та активної студентської молоді у якості тренерів з питань запобігання торгівлі людьми. Минулого семестру навчені тренери провели заходи з протидії торгівлі людьми у коледжі.

На фінальному етапі тренінгу його учасники удосконалювали власні комунікативні навички, працювали у командах, вчилися активно слухати, успішно вирішувати конфліктні ситуації та зберігати у них спокій.

Участь в таких заходах сприяє формуванню активної громадянської позиції, а вміння та навички, набуті тренерами, сприятимуть продовженню просвітницької роботи у їх навчальних закладах.

Учасники тренінгу

: