Search

Пам’ятаємо, сумуємо, співчуваємо…

Пам'ятаємо, сумуємо, співчуваємо…

Колектив ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є Храпливого» висловлює щирі співчуття рідним та близьким пароха церкви Пресвятого Серця Христового о.Олега Винницького.

Сьогодні ми з сумом і болем переживаємо цю велику втрату і поділяємо скорботу , адже не стало талановитої непересічної особистості - чудової людини, мудрого наставника і порадника.

Отець Олег залишив яскравий слід в нашому навчальному закладі. Неодноразово організовував духовні зустрічі з педагогічним та студентським колективами, приймав активну участь в проведенні духовних заходів.

З його ініціативи, на честь перебування Чудотворного Образу Зарваницької Божої Матері у церкві Пресвятого Серця Христового, працівники бібліотеки разом з студентами коледжу підготували і провели духовні нічні чування «Радуйся, Діво Благословенна, Славу співаєм Тобі!»

Навесні 2019 року, під орудою о.Олега, cпільно з колективом коледжу був організований великий Хресний хід «Хресний хід Спасителя світу» в м. Заліщики.

Світлиий та незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться в пам'яті та серцях усіх, хто його знав та шанував.

Нехай Господь Бог упокоїть його світлу душу у Царстві своїм.

Дирекція коледжу, працівники бібліотеки

: