Search

З вірою в Перемогу - до нових знань!

З вірою в Перемогу - до нових знань!

Розумні люди – міць держави!
Тож набирайся, молодь, знань,
Щоб Україна мала славу

Країни здійснених бажань!

Попри війну і чергову масовану атаку росії, 2 вересня 2024 року в Заліщицькому фаховому коледжі НУБіП України відбулася урочиста академія з нагоди початку нового навчального року та Дня знань.

Це свято завжди особливо урочисте і хвилююче, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Воно об'єднує усі покоління, адже в основі будь-якої справи, будь-якої професії лежать знання.

Урочиста академія розпочалися з виконання Державного Гімну України та Гімну коледжу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять українських воїнів, українських борців за волю, Героїв Майдану, всіх тих, хто віддав життя за гідність, свободу і права людини.

Із щирими привітаннями та настановами до студентів звернувся директор коледжу Борис Павлюк, побажавши їм успіхів у навчанні, цілеспрямованості та наполегливості.

Будь-яка справа, освячена словом Божими, буде успішною. Щоб новий навчальний рік приніс нові сили, здоров'я, багато знань, радість відкриттів, отець Петро - священник церкви Покрови Пресвятої Богородиці м. Заліщики -благословив молодь на глибокі та міцні знання.

Дружні поради першокурсникам дали студенти випускних курсів та передали їм символічні "ключ до знань" , "студентський квиток" та "залікову книжку". Ритуал, який вже став доброю традицією в нашому закладі, символізує не тільки початок нового етапу в житті студентів, але й тісний зв'язок між поколіннями коледжу, які підтримують один одного на шляху до знань та успіху.

На добру долю, на гарні оцінки, на вірних друзів, на щастя наставляли майбутніх фахівців батьки Марія Юрійчук та Андрій Коваленко.

Від імені кураторів з Днем знань першокурсників привітала Валентина Перит. «Сьогоднішній день, - сказала кураторка 12групи, - розгортає перед вами нову сторінку студентського життя . Тож будьте наполегливими та допитливими в навчанні».

На святі звучали чудові пісні від вокально-інструментального дуету, вокального тріо, гурту «Браво», сімейного дуету Савчуків, які наповнювали серця всіх присутніх позитивом та вірою в переможне майбутнє України.

В добру путь в Країну Знань, дорогі першокурсники! Ласкаво просимо до коледжівської родини!

Світлана РУСНАК, Ольга ЗАВІНСЬКА, Артур ЧЕРВОНЯК, організатори свята

: